Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy…

… támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 72 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

1.) Tudtad, hogy a Trappancsot is támogathatod a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában?

Az ügyfelek döntenek a rajtuk kimutatott teljes banki profit 10 százalékáról, társadalmi ügyek támogatásáról. Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által! Nézd meg a projektünket itt: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2017

 

2.) Ismersz MagNet Bankos ügyfeleket? 


Ha igen, bátran ajánld nekik a Trappancsot a Közösségi Adományozási Programban(KAP), mely által most támogathatják projektünket a banki nyereségrész 10%-val! május 15. és június 25. között. Élj a lehetőséggel, és segíts egy jó ügyet a Bank nyereségéből: honlapon, NetBank felületen, vagy személyesen bankfiókokban.

 

3.) Miért rendelkezz?

A TRAPPANCS Egyesület tagjai szervátültetett tinédzserek, akiknek a sikeres szervátültetés előtt betegségük miatt gyermekkoruk egy része a kórházról, a vizsgálatokról, a műtétekről szólt, a gondtalan gyermekkor kimaradt az életükből ezekben az években.

Programjainkkal megpróbáljuk pótolni az elmaradt élményeket, speciális tréningekkel igyekszünk helyreállítani a betegség kapcsán jelentősen torzult én-képet, segítséget nyújtunk a sportoláshoz, versenyekhez, valamint esetenként a gyógyuláshoz is támogatást nyújtunk.

Ehhez természetesen az ÖNÖK segítségére is nagy szükségünk van. Legyen részese Ön is a közös jónak!

 

4.) Hogyan rendelkezz?

NetBank felületeden, telefonon  06-1-428-88-88 és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint honlapon keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.

 

5.) Támogatnál még?

Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank. 

 

 

Kedves Támogatónk,

 

mi a MagNet Bankot választottuk számlavezetőnknek, mert úgy érezzük, hogy Közösségi Adományozási Programjával, Segítő Bankkártyájával és számos programjával valódi elköteleződéssel segíti a civil szektort.

 

Ha számodra is szimpatikus a MagNet által vallott közösségi filozófia, és úgy döntenél, hogy számlát nyitsz a bankban, kérjük, használd az alábbi linken letölthető ajánlókártyát, és jelölj minket kedvezményezettként, mert ez június 25-ig dupla támogatást – akár 14.000 forintot – jelenthet az Egyesületünknek!

 

Az új számlád kiválasztásához a MagNet fiókjaiban kapsz segítséget.

 

Letölthető ajánlókártya

 

Köszönjük, ha ezzel is segíted a munkánkat, mi bátran ajánljuk őket!

 

→Facebook esemény 

Share This