Hírek

Az Év Diáksportolói 2021.

Az Év Diáksportolói 2021.

Az év Diáksportolója oklevelet a FODISZ tanévnyitó ünnepségén három vesetranszplantált sportolónk vehette át 2021-ben: Nagy Réka atléta, valamint Móricz Barnabás és Szabó Bence asztaliteniszező.

bővebben
Itt mindenki szeret

Itt mindenki szeret

Vivi veleszületett vesebetegsége miatt 2014-ben, 14 éves korában kapott új vesét, új esélyt, új életet. Azóta egy kicsit mindannyiunk “gyereke” lett a Trappancs csapatában.

bővebben
Jogászpalánták oktatása

Jogászpalánták oktatása

Az a megtiszteltetés ér minket most már évek óta, hogy minden félévben újra és újra felkérnek minket az ELTE-AJK Társadalmi Felelősségvállalás programján belül a Trappancs kurzus megtartására. A járványidőszak előtt a szervátültetett fiatalok bevonásával tanítottuk a hallgatókat a szervátültetés alapjaira, történetére és mutattuk meg nekik a szervátültetés utáni életet.

bővebben
Online dühöngő

Online dühöngő

2021 tavaszán Tusor Lilla ötlete alapján, Dr. Grózli Csabával kiegészülve jött létre a szervátültetett fiataloknak egy zártkörű zoom-találkozás, melynek azért adtuk az online dühöngő nevet, mert ebben a korosztályban is egyre jobban érezhető a feszültség, ami a COVID-19 járvány miatt már mindenhol jelen van.

bővebben
1% a szervátültetett bajnokokért!

1% a szervátültetett bajnokokért!

Adója 1%-val Ön is segíteni tud a szervátültetett fiataloknak!   Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, belépés után pillanatok alatt kitöltheti az E-SZJA nyomtatványt és elektronikusan beküldheti. Amennyiben nem rendelkezik ügyfélkapuval, abban az...

bővebben
Share This