Tevékenységünk

Rehabilitáció

Az egyesület célja elsősorban a rehabilitáció és a szervátültetett fiatalok integrálása az egészséges társadalomba, az esélyegyenlőség biztosítása, valamint az orvosilag ellenőrzött testedzés és a mindezekre történő érdeklődés felkeltése a legfontosabb célkitűzése.

Versenysport és szabadidősport

szervátültetettek versenysportolói utánpótlásának nevelése, valamint tömegsport jelleggel szervezett sporttevékenységek

Esélyegyenlőség

A sajátos nevelésű igényű tinédzserek és szüleik számára segítő szolgáltatások szervezése

Szociális tevékenység, családsegítés

Tartós kórházi kezelés, betegség esetén adott segítségnyújtás – minden formában

Segítség tanulási/továbbtanulási nehézségek esetén – 14 éven felüli transzplantált tinédzsereknek és fiataloknak

 

STÉG Transzplantációs Nefrológiai Ambulancia

A Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájának (STÉG) Transzplantációs Nefrológiai Ambulancia munkájának segítése, a betegek gondozásához szükséges eszközök beszerzése, gépi berendezések bővítése, korszerűsítése, valamint magas színvonalú, betegbarát Ambulancia kialakítása és a környezet fenntartása.

 

Együtt – egymásért 

A STÉG Transzplantációs Nefrológiai Ambulancia dolgozóival közös együttműködésben – és javaslataik alapján –  a STÉG Transzplantációs Nefrológiai Ambulanciájára járó nehéz körülmények között élő szervátültetett, vagy szervátültetésre váró betegek szociális támogatása a mindennapi élethez szükséges felszerelések beszerzésével, valamint szociális védőháló segítségével.

 

Élődonoros veseátültetési program

A budapesti élődonoros veseátültetési támogatása együttműködéssel, promócióval és a STÉG Transzplantációs Nefrológiai Ambulancia által szükségesnek ítélt eszközökkel.

Rajtad is múlik!

Szoros együttműködés a Magyar Szervátültetettek Szövetségével. 

Share This