ELTE ÁJK Kari Nap & Szent Ivó Jótékonysági Italpult 

 

2017. május 11-én az ELTE jogi karának Hallgatói Önkormányzata megtartotta az Első Kari Napot a Kar történetében, melynek keretében Jótékonysági Italpultot és Sütibárt is rendeztek. A pultokból befolyt összeggel pedig a jogász hallgatók úgy döntöttek, hogy a mi egyesületünket szeretnék támogatni.  

Az Italpult az Egyetem téren került megrendezésre, ahol lehetett kapni többek között kávét, limonádét és szörpöket, de az italokon kívül színes programlehetőségeket is szolgáltattak az érdeklődők számára. A Sütibárba látogatók sok-sok finomság közül válogathattak (többek között Kőműves Luca „Trappancs” kekszéből is), melyeket az Egyetem diákszervezetei és tanszékei készítettek.

Interaktív közösségépítő játékok körében lehetőség volt kipróbálni az élőcsocsót, ahol egy játék erejéig akár mi is lehettünk asztali foci bábuk. Emellett volt Eurobungee – egy különleges trambulin, aminek segítségével akár 8 méter magasba repülhettek az arra vágyakozók.

Az egyik legkedveltebb játék a „Just Dance” volt, amiben páran ki is próbáltuk a remek tánctudásunkat – több kevesebb sikerrel persze. A legügyesebbnek a legkisebb résztvevőnk, Vivi bizonyult, aki több menetben is megméretette magát.

Az esemény támogatójaként jelen volt a magyar Youtube egyik kiemelkedő alakja, Mogyorósi Csaba, aki élőben számolt be az eseményekről; illetve Király Viktor, aki egy lábtörésnek köszönhetően ülve adott koncertet az érdeklődőknek.

A jogász hallgatók összesen 303.000 forintot gyűjtöttek össze nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Köszönetet szeretnénk mondani azért, hogy ránk esett a választásuk és hogy tarthattunk az érdeklődőknek egy kis előadást is a szervátültetésről.

 

KÖSZÖNJÜK ELTE ÁJK ♥

 

→TOVÁBBI KÉPEK

 

 

 

Share This